Branchegroep voor grootverspaners

Dutch Heavy Machining Association

Afgelopen donderdag op de ledenbijeenkomst bij Matecs in Roosendaal werd Ernst Wolvekamp van MFE Group B.V. uit Eerbeek unaniem door de leden verkozen tot DHMA bestuurslid.
Wat niet veel mensen weten is dat Ernst in september 2000 al één van de initiatiefnemers was van de groep zware verspaning. Deze groep werd destijds opgericht om de sector in Nederland wat nadrukkelijker op de kaart te zetten.
De doelstelling van de huidige groep is niet heel veel veranderd en deze bescheiden sector heeft vanuit Nederland inmiddels ook al aan hele mooie en zeker ook hele specialistische internationale opdrachten gewerkt.

Bijna 5 jaar geleden was het tijd voor vernieuwing en kozen de leden een nieuwe internationale naam en werd de focus aangescherpt.
Die stap heeft inmiddels ook een aantal jonge specialistische ondernemers met dezelfde passie voor Groot en Zwaar aangetrokken en met deze ontwikkeling hoopt de Dutch Heavy Machining Association de mogelijk heden in deze mooie sector nog breder en beter op de kaart te kunnen zetten.