Branchegroep voor grootverspaners

Dutch Heavy Machining Association

Hopman Machinefabriek B.V. is opgericht in 1986 als gereedschapsmaker en heeft zich later gespecialiseerd in diepgatboren. Door de jaren heen hebben we onze diensten uitgebreid naar draaien, frezen, las- en constructiewerk, plaatwerk, machinebouw en ontwikkeling. Onze focus ligt op het leveren van maatwerk aan diverse industrieën, waaronder offshore, hydraulica, petrochemie, voedingsindustrie en machinebouw.

In de machinebouw zijn we voornamelijk actief in de voedselindustrie, met name in de pluimveesector, waar we momenteel ongeveer 75 kipfillerlijnen verspreid over Europa hebben staan. Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en een diepgaande kennis, waarmee we samen met onze klanten oplossingen vinden voor hun specifieke behoeften.

Bij Hopman Machinefabriek streven we naar duurzame relaties gebaseerd op vertrouwen en vakmanschap. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elk project, of het nu gaat om enkelstuks, kleine series of grotere productiebehoeften.

Motivatie om lid te worden
Wij willen graag lid worden van DHMA omdat we onze kennis willen delen en nieuwe inzichten willen opdoen in onze sector. We zijn gepassioneerd over wat we doen en zien het als een kans om samen te werken met collega verspaners, waarbij we streven naar verbetering en innovatie in onze industrie.

Hopman Machinefabriek B.V.
Metaalweg 7
3751 LS  Bunschoten-Spakenburg
Voor alle technische oplossingen met metaal • Hopman Machinefabriek