Branchegroep voor grootverspaners

Dutch Heavy Machining Association

ISCAR Nederland B.V. is een wereldwijd opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van verspanende gereedschappen voor de metaalbewerkingsindustrie. ISCAR maakt deel uit van de IMC Group (International Metalworking Companies), die eigendom is van Berkshire Hathaway.

ISCAR staat bekend om zijn baanbrekende en innovatieveproductie van verspanende gereedschappen voor de metaalbewerkingsindustrie. ISCAR maakt deel uit van de IMC Group (International Metalworking Companies), die eigendom is van Berkshire Hathaway.

ISCAR staat bekend om zijn baanbrekende en innovatieve verspanende gereedschappen en fungeert als een totaalleverancier op dit gebied. Hun gereedschappen worden toegepast in diverse sectoren, zoals luchtvaart, automotive, semiconductor, medisch, machinebouw en energie, waar ze bijdragen aan efficiënte productieprocessen.

In Nederland biedt Iscar een scala aan diensten aan, waaronder technische ondersteuning, training en advies, gericht op het optimaliseren van productieprocessen voor hun klanten.  Door hoogwaardige snijgereedschappen en innovatieve oplossingen, gekoppeld aan technisch bekwaam personeel, aan te bieden, helpt ISCAR Nederland haar klanten om competitief te blijven in een veeleisende markt.

Als Iscar Nederland hebben we besloten om ons aan te sluiten bij de Dutch Heavy Machining Association (DHMA) vanwege de waardevolle bijdragen die we kunnen leveren aan de industrie en onze klanten.

Motivatie om lid te worden
Door lid te worden van DHMA willen we onze expertise delen en samenwerken met andere vooraanstaande bedrijven binnen de groot-verspaning in Nederland. We geloven sterk in de kracht van samenwerking en kennisdeling. Het lidmaatschap bij DHMA biedt ons een uitgelezen kans om bij te dragen aan belangrijke discussies en initiatieven die de industrie vooruithelpen. Door gezamenlijk te werken aan de ontwikkeling van industriestandaarden en het bevorderen van innovatie streven we naar een duurzame groei van de sector en een versterking van onze positie.

Daarnaast kijken we uit naar de educatieve mogelijkheden die DHMA biedt. Deze activiteiten zullen onze technische expertise verder versterken en ons helpen om onze klanten nog beter te begrijpen, adviseren en ondersteunen.

Kortom, wij bij Iscar Nederland zijn enthousiast over de kans om bij te dragen aan het platform van DHMA door onze kennis en expertise te delen.

ISCAR Nederland B.V.
2803 PS  Gouda
www.iscar.nl